KONTAKT

Noréns Patentbyrå AB
 Stockholm
+46 8 545 874 00
norens@norens.se

Portfolio

Några exempel på uppdrag:

VARUMÄRKE

Hästens Sängar AB

Hästens Sängar AB är Sveriges äldsta sängtillverkare och etablerades 1852. Idag finns de representerade över hela världen.

Noréns har hjälpt Hästens Sängar AB med att bygga och skydda sina varumärken.

PATENT & VARUMÄRKE

Lo-Bloo

Lo-bloo är en ny typ av suspensoar, utvecklad av Usama Aziz och Musse Hasselvall från deras personliga erfarenhet av hård fysisk träning. Lo-bloo är patent- och varumuärkesskyddad. Usama och Musse står även bakom det varumärkesskyddade träningskonceptet Ruffie.

Noréns hjälper Usama och Musse med deras patent och varumärken.

PATENT, DESIGN & VARUMÄRKE

Combimix AB

Combimix AB etablerades i oktober 2001 och har sedan dess snabbt expanderat till en av de ledande producenterna på marknaden för mineralbaserade byggprodukter.

Noréns har hjälpt Combimix att skydda det tvåstegstätade fasadputssystems varumärket Combi-Drain®, som säkerställer egenskaper som fukttålighet och täthet mot inträngande vatten i bakomliggande väggkonstruktion och stomme.

 

PATENT 

Brighter

Brighter grundades 2007 med visionen att göra det enklare för insulinbehandlande diabetiker att kontrollera och behandla sin sjukdom. Brighter har utvecklat Actiste, ett uppkopplat hjälpmedel för injektion av insulin och monitorering av blodglukos. Patentportföljen adresserar framtidens läkemedel som har behov av en uppkopplad biosensor och injektionsmekanism som automatiskt kan logga och dela data. 

Noréns hjälper Brighter att skydda sina innovationer med patent.

PATENT, DESIGN & VARUMÄRKE

Byggtillbehör AB

1973 startade C-G Palmquist en verksamhet baserat på ett svenskt patent på kakelkryss. Idag är Byggtillbehör AB leverantör av verktyg och tillbehör för både kakel, klinker, mur, puts, betong, sten, anläggning och golv. Byggtillbehör AB har flera registrerade varumärken, bland annat Tebo.

Noréns hjälper Byggtillbehör AB att utveckla sin skyddsportfölj för de marknadsförda produkterna, med hjälp av både patent, design och varumärken.